Portal Rasmi Fakulti Teknologi Kreatif & Warisan

headerbm

Kluster Seni Kreatif dan Teknologi

Kluster Seni Kreatif dan Teknologi merupakan platform yang terdiri daripada penyelidik-penyelidik yang ingin menyumbangkan, menjalankan, dan mengambil bahagian di dalam penyelidikan-penyelidikan sub-kluster seperti berikut:

KETUA KLUSTER: Prof.Abdul Jamal bin Abd Hamid
TIMBALAN KETUA: Dr. Tan Tse Guan
SETIAUSAHA: -
PENOLONG SETIAUSAHA: -

Teknologi Kreatif

PENYELARAS SUB-KLUSTER: 

EN. NIK SHAHMAN 

SENARAI PENYELIDIK-PENYELIDIK SUB-KLUSTER

No. Ahli Nama Ahli Emel
CAT-CT0001 AB AZIZ SHUAIB Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0002 MOHAMMAD SYUKRAN BIN KAMAL RUZZAMAN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0003 TAN TSE GUAN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0004 MHD HAFIZ KARAMI BIN MHD ZAIN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0005 ANUAR BIN MOHD YUSOF Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0006 MOHD FIRDAUS BIN MAHAMAD ALI Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0007 NURUL WAHIDAH MAHMUD ZUHUDI Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0008 NIK ZULKARNAEN BIN KHIDZIR Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0009 TENGKU FAUZAN BINTI TENGKU ANUAR Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0010 AHMAD RASDAN ISMAIL Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0011 MUHAMAD EZRAN BIN ZAINAL ABDULLAH Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0012 WAN NURUL ASIKIN BINTI WAN RAMLI Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0013 MUHAMAD IZHAM BIN ZAINULABIDIN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0014 HJ.FAUZI BIN HJ. AB.LLAH Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0015 TENH HOCK KUAN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0016 SITI AISHAH BINTI ATTAULLAH Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0017 MOHAMMAD DZULSYAFIQ BIN MOHAMMAD YUSOFF Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0018 NORSOFIATUL AKMA BT JAMALUDIN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0019 HANISA HASSAN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0020 ABDULLAH AL RASHID BIN AB HAMID Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0021 AHAMAD TARMIZI AZIZAN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CT0022 ANDIKA AZIZ HUSSIN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

SENARAI PENYELIDIKAN

No. Tajuk  Ketua Penyelidik
   -Tiada Rekod-  

Media Kreatif

PENYELARAS SUB-KLUSTER: 

-tiada-

SENARAI PENYELIDIK-PENYELIDIK SUB-KLUSTER

No. Ahli Nama Ahli Emel
CAT-CM0001 AHAMAD TARMIZI AZIZAN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CM0002 MOHAMMAD SYUKRAN BIN KAMAL RUZZAMAN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CM0003 MHD HAFIZ KARAMI BIN MHD ZAIN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CM0004 NURUL WAHIDAH MAHMUD ZUHUDI Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CM0005 ANUAR BIN MOHD YUSOF Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CM0006 TENH HOCK KUAN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CM0007 MOHAMMAD DZULSYAFIQ BIN MOHAMMAD YUSOFF Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CM0008 NORSOFIATUL AKMA BT JAMALUDIN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-CM0009 NIK ZULKARNAEN BIN KHIDZIR Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

SENARAI PENYELIDIKAN-PENYELIDIKAN  

No. Tajuk  Ketua Penyelidik
   -Tiada Rekod-  

Ekistics

PENYELARAS SUB-KLUSTER: 

-tiada-

SENARAI PENYELIDIK-PENYELIDIK SUB-KLUSTER

No. Ahli Nama Ahli Emel
CAT-E0001 SURIATINI BINTI ISMAIL Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-E0002 CHONG LEE SUAN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
CAT-E0003 NOR HAMIZAH BINTI ABDUL HAMID Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

SENARAI PENYELIDIKAN-PENYELIDIKAN  

No. Tajuk  Ketua Penyelidik
   -Tiada Rekod-  


Hubungi

logoumk

Fakulti Teknologi Kreatif & Warisan
Universiti Malaysia Kelantan
Karung Berkunci 01,
16300 Bachok,
Kelantan

Tel:+609-779 7270 Fax:+609-779 7262

 

qr.umk             qrftkw

http://www.umk.edu.my         http://ftkw.umk.edu.my

Visitor Counter

1431566
Show Today
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
537
4790
5968
14230
26621
1431566

19.29%
50.23%
2.60%
0.70%
0.12%
27.05%

15 guests